Catre Doamnele si Domnii Deputati si Senatori care spun ca ei inca nu sunt convinsi ca Rosia Montana este un proiect pagubos pentru Romania!

Va scriu doar pentru ca multi dintre voi spuneti ca cetatenii prin manifestarile lor de protest inca nu v-au convins!

Este adevarat ca In ultima vreme s-au cam schimbat rolurile, insa nu-i bai mare! Doar ca, firesc era ca alesii, oameni luminati si INVESTITI CU INCREDERE de catre catateni, sa convinga pe cele cateva sute sau poate mii de cetateni care inca nu sunt lamuriti, si pe un primar care a declarat fals si neconfrom cu realitatea ca Rosia Montana este monoindustriala, CA AVUTIA NATIONALA NU SE DA PE NIMIC IN MAINILE UNEI COMPANII PRIVATE!

O redeventa de 6% este mai putin decat cuantumul inflatiei reale anuale!
Dar aici nu e vorba de redeventa!
CACI VOI CEI INVESTITI DE POPOR CU INCREDERE TREBUIE SA FITI CONVINSI CA AVUTIA DE LA ROSIA MONTANA NU SE INSTRAINEAZA!

Inaintea noastra, simplii cetateni, DUMNEAVOASTRA trebuie sa fiti convinsI de faptul ca Tara asta are de adus acasa NU DE INSTRAINAT bogatii, precum tezaurul de la Moscova!

Inaintea noastra, simplii cetateni, DUMNEAVOASTRA trebuie sa fiti convinsi de faptul ca natiunea nu isi mai poate permite sa risipeasca bogatiile, care – vorba Arhiepiscopului Bartolomeu Anania – stau cuminti in adancul gliei strabune fara sa solicite nimic de la nimeni, asteptand doar sa fie utilizate de poporul care a aparat cu sange glia asta!

Dumneavoastra, ca unii investiti de popor cu incredere, chiar daca noi toti, 19 – 20 milioane, am fi pro Gabriel Resources, ar trebui sa veniti si sa va luptati sa ne convingeti ca acest proiect nu e bun pentru Tara si pentru popor, si sa ne faceti sa ne uitam la prezent si la viitor cu luciditate (daca n-am avea-o)!

Dumneavoastra ar trebui sa veniti si sa ne spuneti: Uite! …  si Academia Romana, spuma de inteligenta a Tarii spune ca nu e bine sa avem un asemenea proiect!

Dumneavoastra aveti acces la informatii, puteti interpela toate institutiile statului care sunt responsabile de stabilitatea pe termen lung a tarii! Le puteti interpela in mod oficial si ne puteti spune si noua cum stau lucrurile!

NU NOI AR TREBUI SA VA CONVINGEM PE DUMNEAVOASTRA, CI DUMNEAVOASTRA PE NOI!

SA FITI TOTUSI CONVINSI CA ACEST POPOR SE VA LUPTA PENTRU ROSIA MONTANA ASA CUM S-A LUPTAT PENTRU INSULA SERPILOR! SI DACA BOGDAN AURESCU VA FI OCUPAT CU ALTE INSARCINARI, TARA ASTA MAI ARE AVOCATI DE MARCA!


1 comentariu la “ROSIA MONTANA NU E MAI PREJOS DECAT INSULA SERPILOR … DOAR CA E MAI IN INIMA TARII!”
 1. Frumusanu Florentina a spus:

  Muntii nostri aur poarta
  Noi cersim din poarta-n poarta!
  De ce sa ne dam noi aurul altora, sau alte elemente chimice pretioase de care sunt interesati altii cu mai multa indrazneala decat noi?
  Romanie draga, unde este creierul tau, unde este inima ta?
  Ce lasam noi mostenire copiilor nostri?
  Unde ne este simtul proprietatii, cu care, atunci cand mergem in alta tara uimim pe multi? De ce in tarile din Vest unde toti stau cu chirie, romanii isi cumpara casele? Oare tara asta va mai indura mult ocupatia economica? Cand va veni vremea dezrobirii noastre? Cui ii pasa de noi dintre cei puternici? Fiecare are doar interese! Sa fim deci si noi calauziti de interesul nostru si sa fim puternici!Sa ne amintim cum ne aparau aceste interese domnitorii si ostasii care au murit pe acest pamant pentru ca noi sa ducem mai departe ce?
  Desteapta-te romane ni se adreseaza si noua!

Comentariul tau