De partea cui poate fi adevarul este evident cu fiecare zi ce trece!

Sper ca nu se supara cei care isi castiga traiul zilnic din mitul 'ncalzirii globale :))

Daca vreti sa-i identificati pe cei ce promoveaza mitul incalzirii globale … si trag din banii publici la greu pentru tot felul de conferinte … si apoi pun taxe pe emisiile de carbon de s-a cocosat toata civilizatia normala … cautati pe google ca-i vadeste mintenash !!!

Si ca sa terminam odata cu miturile ca desertificarea e din vina incalzirii globale studii recente si incontestabile au spus clar: Deficitul de dioxid de carbon  in zonele desertice sau in pericol de desertificare unde cota masurata este de 0.01 -0.02 face imposibila fotosinteza. Procentul normal de dioxid de carbon este intre 0.03 si 0.04.  

Sumele cheltuite pe tema incalzirii globale le gasiti tot pe net la un simplu search. Daca ele ar fi directionate catre investitii somajul in lume ar scadea cu aprox 40 la suta … ca sa nu mai vorbim de alte beneficii !!!

Un punct de vedere pertinent despre mitul Incalzirii Globale gasiti aici.


1 comentariu la “Incazlirea Globala – ISSN Numberless”
  1. Mihaila Raul a spus:

    Asa e. Toti analfabetii isi dau cu parerea. Acum nu stiu daca intentionat sau neintentionat. Ai surpris bine aspectul economic. Eu nu m-am gandit. Am doar pe seama tampeniei.
    Globul terestru a cunoscut numeroase variatii de temperatura, fenomen care se intampla cu ciclicitate. Vezi glaciatiunile. Oricum aceste variatii se intampla in sute sau mii de ani si nu pot fi percepute de om cu simturile sale.

Comentariul tau