Ne informeaza Iulian Leca pe Vox Publica:

„”O agentie de brokeraj si consultanta economica din Japonia, Nomura, a dat publicitatii un studiu din care reiese, surpriza!, ca romanii sunt europenii cei mai expusi la foamete. Iar la nivel global, studiul incadra Romania pe locul 12 intre populatiile amenintate de criza alimentara.

Ce raspuns au primit din partea unui oficial al ministerului Agriculturii?!

“Domnii de la Nomura sa se uite in propria ograda. Ar fi trebuit sa treaca pe primul loc Japonia !” – Adrian Radulescu, secretar de stat in ministerul Agriculturii.”

VA DATI SEAMA CAT DE JALNICI SUNTEM LA NIVELUL REPREZENTARII POLITICIE?

REALIZAM OARE NOI, CETATENII SIMPLII, CA OFICIALII PLATITI DIN BANUL PUBLIC NE FAC PERMANENT DE OCARA IN CE SUNTEM SI SIMTIM NOI CA NATIE?

UN OFICIAL ROMAN, CA SA JUSTIFICE INCOMPETENTA POLITICILOR AGRICOLE ARUNCA IN FATA JAPONEZILOR NECAZUL PRODUS DE CATASTROFELE NATURALE SI CONSECINTELE DEZASTRULUI PRIN CARE TREC.

TOTUSI 1000+ DE OAMENI ADEVARATI S-AU ADUNAT PE MALUL MARII SA APRINDA LUMANARI SI SA SE ROAGE PENTRU JAPONIA.

ASA SE DISTINGE SI SE DISTANTEAZA POPORUL DE POLITRUCII LUI!


1 comentariu la “1000 de oameni la Constanta, rugandu-se pentru Japonia invedereaza prapastia dintre oficialii Romani si Poporul Roman”
  1. Antoniu a spus:

    Radulescu…saracu’. Sa ne amintim ca a fost dat afara de la TVR, apoi a fost pe la ceva federatii agricole dupa care avea pretentia de a fi ministru al agriculturii. Ce sa te astepti de la un astfel de individ?

Comentariul tau