– Alo! Incalzirea globala?

– Ce interior ati format?

– Ah, … aveti interior?

– Mai formati odata va rog.

Iar eu astept comentariile voastre dragi prieteni, pentru simplul fapt ca ideea asta cu incalzirea globala mananca, la nivel global, aproape 30 % din fondurile rulate de sociatatea civila … :))


4 comentarii la “Alo! Incalzirea globala?”
 1. Paun Cristian a spus:

  Stati sa vedeti problema cu pierderea de magnetism a Pamantului cate fonduri o sa manance.

  Sau sistemul cosmic de aparare a Pamantului impotriva asteroizilor si cometelor.

  Sau proiectul de a coloniza Marte.

  Abia astept sa platesc din venitul meu astfel de teme majore ale omenirii.

  Pana atunci platesc din greu in Romania pentru autostrazi care nu exista, spitale care te omoara, scoli care te tampesc. Tot o iluzie la fel de mare ca incalzirea globala. Sau ma rog, uitandu-ma pe geam in mijlocul lui Martie zapada… e mai degraba racirea globala.

 2. Mihaila Raul a spus:

  Acuma astia cu societatea civila nu prea mai au ce manca, pentru ca fondurile dedicate lor s-au redus drastic. Cat despre incalzire globala, oamenii din domeniu stiu ca in istoria pamantului au existat mai multe incalziri si raciri de amplitudini mult mai mari. Asadar e un fenomen ciclic, cu rezultate care se simt in mii de ani.
  Gogorita pleaca de la tolomaci: jurnalisti care erau corigenti la limba romana si politicieni care au absolvit fara macar sa treaca pe la scoala. Bun prilej sa mai iei un ban de la „bobor”.
  La asa popor, asa politicieni. Toti de plangem de clasa politica, dar ea este oglinda fidela a „boborului”.Daca in sec 19 – 20 (inceput) a existat o elita intelectuala, acum elita se formeaza la Spiru Haret sau Petre Andrei
  PS Daca eram urmasul lui Spiru Haret nu le-as fi permis sa-si bata joc de numele sau.

 3. Alexandra a spus:

 4. Alexandra a spus:

  Putem spune multe despre poporul roman, dar in nici un caz sa spunem de clasa politica ca este oglinda fidela a „boborului”..Prea usor uitam cate s-au indurat in 50 de ani de comunism, cata spalare de creier, cate crime..chiar am uitat de reeducarile facute prin inchisori, peste tot, de frica indusa, de spalarea continua a creierului atunci si acum prin media? Noi, cand trebuia sa incercam sa ne ridicam, au venit la conducere oameni care sustineau ca stalinismul nu a fost corect aplicat de ceausescu.. Iar clasa politica de acum, nu este compusa decat din aceiasi oameni..de ce sunt ei oglinda noastra?
  cu siguranta eu nu ma oglindesc in ei, cu siguranta nici romanii care au plecat din tara pentru ca aici nu li se oferea sansa de a se afirma, cu siguranta nici dvs. nu va oglinditi in clasa politica a vremii, si cu siguranta nici romanii care au murit pentru noi in razboaie,in inchisori, in revolutii. De ce ne aratam cu degetul pe noi, romanii, si de ce nu incercam sa vedem si dincolo de uscaturile padurii?

Comentariul tau