Domnul Ponta si Domnul Antonescu, inca se impung precum doi „carlani”. Cred ca Domnul Iliescu le-a zis asa si pare a nu se fi inselat. Ei inca nu inteleg faptul ca au fost alesi leaderi politici sa aiba grija de bunul mers al tarii indiferent ca sunt sau nu in opozitie. Mai ales in opozitie menirea politicienilor e sa iasa la lupta inainte ca poporul sa iasa in strada. Misiunea lor suprema e sa traga frana de mana inainte ca Romania sa se prabuseasca in prapastia deznadejdii si in haos economico-financiar.

In ultimul timp am vazut doar doua voci lucide: Mariana Campeanu (PNL) si Adrian Paunescu (PSD). Poate ca ei ar fi fost mult mai buni ca leaderi de partid.

In aceste conditii e clar pentru orice om lucid ca cei care pot reforma actuala situatie si pot da o noua orientare politicii in Romania sunt in primul rand alesii UDMR si cei ai Minoritatilor Nationale. Pe asa zisii Independenti nu ne putem baza.

In conditiile in care majoritatea a votat prost, alesii minoritatilor sunt singura solutie pentru schimbarea macazului.

Asta pentru ca vedem ca majoritatea acum nu face altceva decat sa injure ori sa se lamenteze … ca nu mai au multe de toate ca pe vremea lui Tariceanu (desi bugetul e de tot atatea miliarde, iar PIB-ul chiar a crescut luna trecuta) …

Trebuie doar ca Minoritatile sa se decida repede ca altfel … chiar asa mergand cu drezina de mana tot o sa ne rasturnam in depoul istoriei.


0 comentarii la “Cheia Opririi Dezastrului e la Minoritati”
Comentariul tau