E mai simplu sa nationalizati Domnule Surupaceanu. Va zic eu si va spun si dece: E mai putin costisitor si apoi mai creati si ceva locuri de munca pentru administatorii averilor pe care le vreti moka din condeiul legii fara sa miscati nimic … ca sa aveti de unde da bani la pensionarii pe care clasa politica din Romania i-a gratulat la 40 de ani cu statutul de „senior citizen” – pensionar, si sa aiba statul la dispozitie grauntze pentru clientela politica.

Statul Roman intai sa negocieze corect redeventele din afacerile cu proprietetile intangibile ale Romaniei (bogatiile naturale), sa urmareasca sa le incaseze intocmai si la timp, si pe urma sa se hultaneasca la averile personale ale romanilor.

Puteti introduce o lege a averilor ilicite?

Eu sugerez ca ar fi mai bine sa faceti o lege care sa reglementeze redeventele si care sa penalizeze neincasarea acestora … si mai vorbim …

O sa strangeti foarte multi bani, mult mai multi bani daca nu o sa mai returnati TVA pentru masinile de lux cumparate pe firme. Dar asta stiu clar ca nu va convine … v-ar izola pana si propriul partid.

Apreciez oricum, ca dealtfel foarte multi cetateni, incercarea dumneavoastra de gandire … fiscala.


2 comentarii la “Surupand, suruparile cele surupacite s-au surupat intru surupaciuni”
  1. Mihaila Raul a spus:

    Aveti perfecta dreptate. Impozitarea lui Surupacila va fi foarte usor evitata. In fond e numai demagogie. Bogatii plang de mila saracilor, iar Nastase e social democrat. Am o mare scarba fata de aceste nulitati care populeaza politica romaneasca.

  2. Mihaila Raul a spus:

    Ati citit evz de azi? Surupacila a vandut la stat utilaje inutilizabile. Eu cand aud de cei care fac afaceri cu statul am dubii in legatura cu abilitatile lor antreprenoriale pentru ca stiu cum se dau contractele de catre stat. Si un astfel de individ mai are si tupeul sa apara la TV si sa ne planga pe umar. Cat tupeu la acest demagog! Niste hoti, …

Comentariul tau