O stire face inconjurul tarii:

Premierul Emil Boc l-a demis, ieri, pe doctorul Irinel Popescu din functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), dupa aproape un an de la numire. Fostul presedinte CNAS a fost inlocuit in functie de medicul Nicolae Lucian Duta (membru PDL), fost director general la Societatea Nationala a Sarii.

Dupa ce a mai prins ceva putere B0C EMIL scoate iar coasa cu care apare pe multe filmulete pe youtube.  Probabil profund marcat de expresia „aviara gripa” … lansata tot de el intr-o incercare de a vorbi engleza … se gaseste si asta pe you tube … ia coasa spuneam si incepe sa traga o prima brazda la CNAS unde eminentul Dr. Irinel Popescu facea un management in cunostiinta de cauza.

Nicolae Duta, aflam acum e si el tot medic … si probabil va face un management specific in cunostiinta de cauza … totusi ramane intrebarea … ce a cautat pana acum un medic director la Societatea Nationala a Sarii? Se terminasera inginerii de mine ori geologii in tara asta?

Un singur lucru e clar … perspectiva de a avea management specific si „subject oriented” este departe atata timp cat actuala clasa politica are putere chiar diminuata.

Speram ca lui Nicolae Duta i-a mai ramas ceva sare prin fundul buzunarelor si o sa puna un „varf” si pe asigurarile de sanatate. Daca o sa-i mai cada un „drob” (va amintiti povestea) si pe rani … ei … asta e … se intampla … sarea vindeca.

De unde si expresia populara care combina minieritul drobului cu homeopatia politica: Noroc bun si sanatate!


0 comentarii la “De la Homeopatia Salinelor la … Sarea in Sanatate. Perspectivele managemetului specific in Romania”
Comentariul tau