Sunt consternat. Ca la comanda Realitatea TV si FM, Catavencu au intors armele. Parca traiesc un 23 August jurnalistic. Nici un jurnalist, nici un blogger, nici un comentator din Trustul Realitatea nu mai seamana cu cei de ieri, 3 Decembrie, dinainte de orele 22:00.

Am inceput sa adun materiale, fac printscrn, toate aste imi vor folosi categoric la sesiunile de formare pe Managementul si Gestionarea Schimbarii. Sper ca o sa imi iasa si un studiu de caz.

Este uimitor cum pana ieri toti vorbeau in favoarea lui Mircea Geoana si azi nu contenesc a fi impotriva lui.

Aspectul politic nu ma intereseaza sub nici o forma. Insa … de cand fac formare pe tema „schimbarii de mentalitate” pentru modulul „schimbari instantanee” nu aveam decat un singur studiu de caz: 23 August. Voi adauga si 3 Decembrie. Factorii pot fi analizati, actorii deasemenea, motivatia poate pluti la un moment dat in cadrul unui brainstorming. Nu inteleg totusi care sunt triggerii, declansatorii.

Ar fi interesant sa intelegem mecanismul prin care s-a realizat instant schimbarea de mentalitate la o masa considerabila de intelectuali. Mai ales ca s-a facut fara tehnici brand Stalin. Cred ca managerul aceestui proces de schimbare merita un premiu mondial special. Vorbesc serios! Fiindca a reusit dincolo de schimbarea de mentalitate, o schimbare de atitudine si chiar una de comportament … ca la 23 August ’44. Ori poate n-a reusit decat o schimbare de atitudine si de comportament … fara schimbarea de mentalitate! Asta merita chiar o premiere g.a.l.a.c.t.i.c.a.

In viata mea nu m-am asteptat la o asa pleashka de studiu de caz. Daca voi reusi sa destzelenesc mecanismul cred ca o sa fac bani frumosi din consultanta pe managementul schimbarii de mentalitate instantanee.


1 comentariu la “23 August din 3 Decembrie”
  1. Gianni a spus:

    oare întâmplător cineva este chemat în ajun la apel, când toată perioada de concurs numai despre link-ul lui cu cel blamat s-a vorbit? iar acum cel care cheamă la apel schimbă macazul! premeditat? hmm…!

Comentariul tau