In aceasta dimineata la Realitatea FM cei doi realizatori i-au ridicat Presedintelui Traian Basescu mingea la fileu si l-au mai intrebat cum a fost cu numirea Domnului Saftoiu la SIE. Cred ca asta ar fi fost cel mai bun moment …si zic eu ultimul pana la alegeri … pentru Presedinte sa repare declaratia facuta la OTV … sa fi zis ceva de genul: s-a facut o analiza a expunerii informative, o analiza a obiectivelor externe pe tronsoanele informative de interes pentru Romania … s-au tras concluzii pe componenta … s-au coroborat toate cu abilitatile si expertiza Domnului X, Y,  Z si apoi …

N-a zis nimic din toate astea, ba mai mult a tinut-o langa cu rugamintile Adrianei Saftoiu.

Am ramas dezamagit dar lamurit ca pohta sufletelelor chiar si la nivele inalte ramane criteriul de baza.


2 comentarii la “Criteriile de selectie au ramas tot la pofta „sufletelului””
 1. Mihaila Raul a spus:

  Asa e. Ce pretentii sa ai ca un post simplu in administratie sa se dea pe criterii de competenta? Posturile sunt scoase la concurs cand se stie cine le ocupa. Nici aperentele nu le mai inseala politicieniii nostri. Directori care au acces in functie in urma concursului, dar nominalizati de partid. Prefacatorie si golanie. De ce sa ne prefacem? Partidul isi rasplateste lipitorii (a se citi „lipitorile”) de afise. Iar intre PNL, PSD si PDL la acest aspect nu e nici o diferenta

 2. ROCSANA a spus:

  In cazul domnului Basescu, nimic nu mai mai mira!
  Recenta devoalare a motivatiei pentru care domnul Saftoiu a fost numit sef la SIE, nu este decat un „detaliu” in plus care a relevat lipsa de discernamant a presedintelui in livrarea unor declaratii care, indiferent daca au sau nu un suport veridic, ar trebui sa le tina departe de ochii publicului,pentru imaginea sa.
  Personal sunt preocupata nu de veridicitatea unei astfel de declaratii ci de inconstienta presedintelui in ceea ce priveste alterarea propriei imagini printr-o astfel de declaratie tardiva.
  Daca si-a imaginat ca „marturisirea” in fata poporului a jocurilor de culise in numirea unor functii cheie poate sa-i aduca vreun capital in cursa presidentiala, se inseala.Noi stim demult mecanismele acestor numiri, iar spovedania lui nu a facut decat sa le confirme fara nici o jena si sa-si certifice propria apartenenta la astfel de jocuri.De ce nu ma mira oare? Sintagma „presedinte jucator” iata, la sfarsit de mandat, castiga noi valente…..

Comentariul tau